Online Veiling App

Ruim 1000 gasten, verdeeld over 102 tafels, waarvoor 7500 euro per tafel werd betaald, in een magisch aangeklede Heineken Music Hall met een indrukwekkende line-up aan optredens van geëngageerde artiesten. Ziehier in een notedop de bijzonder geslaagde 2015-editie van Amsterdam Diner dat op 30 mei plaatsvond. Het gala stond in het teken van het bestrijden van Aids en Hiv. Geen wonder dat de veiling een recordopbrengst oogstte. De opbrengst is bedoeld voor het doorzetten van het onderzoek van Joep Lange en Jacqueline van Tongeren, die omkwamen bij de MH17-ramp.

Effectief en user friendly

Onze Online Veiling App werkte - wederom - vloeiend en droeg zo effectief bij aan de recordopbrengst: 30% meer dan vorig jaar, in totaal 635.000 euro! Via de app konden de gasten bieden op 11 items, live werden er nog 4 items geveild. Het was de eerste keer dat de 'stille' veiling via de App meer opbracht dan de live veiling.

App groeit uit tot standaard bij gala's

Onze App is de afgelopen jaren succesvol ingezet tijdens diverse gala's, waaronder het Gala van het Willem-Alexander Kinderfonds, dat zich inzet voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen, Fonds Gehandicaptensport en Ronald McDonald Kinderfonds. 

Corporate Social Responsability 

Total Active Media investeert sinds jaar en dag in de doorontwikkeling van de App en neemt bovendien de technische ondersteuning tijdens de gala's voor z'n rekening. Zo dragen we bij aan de missies van onze partners. Martijn Arts van Total Active Media: "We vinden het een eer en plezier om ons steentje te kunnen bijdragen aan deze goede doelen. Maar het is minstens zo mooi om te ervaren dat het in de al die jaren nooit een probleem was om collega's bereid te vinden in het weekend te werken ten bate van de gala's. 'Total engagement', zeg maar - daar ben ik erg blij mee."

Bekijk ook de bijzondere speech van Prinses Mabel tijdens Amsterdam Diner 2015: http://www.amsterdamdinerfoundation.nl/speech-hkh-prinses-mabel/

Contact: 
Voor meer informatie of een demo neemt u contact op met Martijn Arts  

Martijn Arts

Creatief strateeg
T +31 20 750 9425