Total Identity start nieuwe vestiging in Eindhoven

Total Identity start nieuwe vestiging in Eindhoven

Persbericht, 09-02-2015

De nieuwe vestiging van Total Identity in de regio Eindhoven zal zich richten op innovatieve b2b-marketing. In de zich snel ontwikkelende sectoren High-Tech en Health liggen uitdagingen die aansluiten op de expertise en ervaring van het bureau. De integrale dienstverlening van Total Identity kan de groei van de regio en de daar gevestigde ondernemingen ondersteunen en versterken.


Jurgen Peeters
client director & vestigingsmanager
jpeeters@totalidentity.nl

Dingeman Kuilman
creatief strateeg
dkuilman@totalidentity.nl 

De spectaculaire ontwikkeling van de regio Eindhoven zal zich de komende jaren verder voortzetten. Met name in de sectoren High-Tech en Health spelen steeds meer bedrijven nationaal en internationaal een vooraanstaande rol. Total Identity kiest ervoor om met een nieuwe vestiging in de regio zijn dienstverlening volledig af te stemmen op het dynamische karakter van deze sectoren. Zo willen we bedrijven optimaal helpen om zich van binnen en van buiten te versterken en om te kunnen blijven veranderen en groeien.

Het is onze ambitie om met innovatieve business-to-business marketing bij te dragen aan de profilering van de regio en de ondernemingen van Eindhoven. Vragen over de communicatie van complexe technologie, de rol van sociale media, de werving en het behouden van talent en maatschappelijke verantwoordelijkheid dwingen tot het vinden van nieuwe oplossingen. Daarbij sluit het motto van de regio, ‘Turning technology into business’, naadloos aan op het ‘Fit for the future’ van Total Identity.

Total Identity Groep

De Total Identity Groep levert integrale dienstverlening, waarbij we strategisch advies koppelen aan creatieve ontwikkeling. We benaderen positionering en strategische marketing vanuit marktkennis, betrokken en slagvaardige dienstverlening en de conceptuele benadering die sinds 1963 typerend is voor onze groep. Daarnaast investeren we doorlopend in kennis en innovatie voor ontwerp, communicatie, issue-management, multichannel publishing en identity management. Zo bedient Total Identity de organisaties die marktdynamiek ervaren als essentieel voor hun eigen succes.

De Total Identity Groep heeft vestigingen in Amsterdam (Total IdentityTotal Active Media, C&F Report en KoeweidenPostma), Den Haag (Total Identity), Eindhoven (Total Identity) en Antwerpen (Total Identity), en partners in Berlijn en Braunschweig (wirDesign) en Bremen (Sommer). 


Noot aan de redactie

Voor meer informatie en interviews kunt u contact opnemen met de vestigingsmanager:
Jurgen Peeters, T 06 51 91 58 17, j.peeters@peijlenboogh.nl.

Peijl & Boogh
Provincialeweg 144
5503 HK Veldhoven
T +31 40 239 55 55
www.peijlenboogh.nl

Of de CEO van de Total Identity Group benaderen:
Hans P Brandt, T 0653 197 827, hpbrandt@totalidentity.nl

Total Identity Groep
Pedro de Medinalaan 9
1086 XK Amsterdam
T +31 20 750 95 00
www.totalidentity.nl

Contact: 
Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen, neem dan contact met ons op  

Hans P Brandt

Marketing strategist
+31 653 197 827