Total Identity op Provada 2015

Total Identity op Provada 2015

Amsterdam RAI, 2,3 en 4 juni 2015, hall 11, stand 1121

Total Identity zal aanwezig zijn op vastgoedbeurs Provada op 2,3 en 4 juni. Provada vindt plaats in de RAI, Amsterdam. Samen met zijn partner WHAT! The Real Estate Community zorgt Total Identity voor vergezichten in de vastgoedbranche. Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken op Provada.

U vindt Total Identity op de Provada in
Hall 11
Stand 1121 

Amsterdam RAI
2,3 en 4 juni

PROVADA ziet het als zijn missie om partijen in de vastgoedbranche te informeren en bij elkaar te brengen. Total Identity erkent deze noodzaak en slaat daarom de handen ineen met WHAT! The Real Estate Community. In onze gezamenlijke stand "Het Inspiratieplein" staat de vernieuwing in de vastgoedbranche centraal. Alle partners erkennen het belang van samenwerking en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Daar kan jij aan bijdragen. Zien we je op Provada 2015?

Total Identity

Ons bedrijf presenteert zich met:

Het traditionele werkveld van Total Identity kenmerkt zich door gebiedsvisie en -branding.
Total Identity ontwikkelde in de afgelopen jaren de Regio Intervention Game. Hiermee zette Total Identity een vooruitstrevende stap om stakeholders in de gebiedsprocessen meer en beter te laten samenwerken. Deze bijzondere game, die onder andere in Amersfoort en Zwolle al heel succesvol bleek, en stakeholders bij elkaar bracht, is ook te spelen tijdens Provada. 
Naast het proces in de ambitie voor de toekomst te verankeren heeft Total Identity zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist voor geodata. Brabant-Kennis en ons werk voor de U-10 zijn vooraanstaande resultaten in de branche. Graag geven we op de beurs inzicht en proces, resultaat en technologie. Ook gaan we graag het gesprek aan met de bezoekers van de Provada om samen tot nieuwe inzichten te komen.

What!

Maak kennis met WHAT!, de vastgoedcommunity waar arbeid, kennis, kapitaal & netwerken samenkomen. WHAT! is een marktbreed initiatief van ondernemer Hasse Dekker dat de vastgoedmarkt weer van het slot moet halen. Tijdens Provada presenteert WHAT! haar marktbrede businessroad.


Total Identity acht het verbinden van partijen en het optreden als sparringspartner als zeer belangrijk. Hierdoor kunnen partijen en initiatieven geharmoniseerd worden. Total Identity kijkt bijzonder uit naar deze samenwerking en het contact met bezoekers. CEO Hans P Brandt is ook aanwezig voor consults.

Meer informatie over de inhoud of wilt u een afspraak maken om Total Identity te spreken tijdens Provada?
Mail naar: nsewuster@totalidentity.nl

Het Inspiratieplein

Contact: 
Wilt u meer weten over onze deelname aan de Provada, neem dan contact met ons op: 

Sieds de Boer

Content strategist
+31 20 750 95 76

Stijn van Diemen

Creative strategist
+31 (0)6 420 88 782