Total Identity Holding neemt meerderheidsbelang in digitaal specialist IDvision uit Gouda

Total Identity Holding neemt meerderheidsbelang in digitaal specialist IDvision uit Gouda

Persbericht 3 februari 2017

IDVision

IDVision is per 1 januari jl. toegetreden tot de Total Identity Groep en versterkt daarmee de digitale service- en procesactiviteiten.

Organisaties die, adaptief aan de markt, externe invloeden willen doorvertalen in alle aspecten van hun bedrijfsvoering, ondervinden bij het evalueren van hun strategie en marketing dat design, content en technologie sterk met elkaar verweven zijn  – zeker als het gaat om de online dienstverlening.
Total Identity heeft als identiteits- en brandingspecialist al veel design-, content- en technische expertise in huis en IDvision biedt daar een perfecte aanvulling op. Naast digitale interactie en activatie (Total Active Media) en data analysis, lead generation en marketing workflow (de intelligence-afdeling vanTotal Identity) completeert IDvision met digitale processen en transacties de digitale propositie.

Voor IDvision betekent de toetreding naar de Total Identity Groep de back-up van een grote organisatie, zodat het bureau zich nog meer kan focussen op de kernactiviteiten. 

IDVision

Vanaf de oprichting in 2000 ontwikkelde IDvision technische systemen, internet- en videoproducties. Gaandeweg kwam het accent op de techniek te liggen, wat zes jaar geleden verder doorzette met het aantreden van de huidige CEO, Mark Oudshoorn. IDvision's specialiteit is nu het bouwen van systemen die de interne samenwerking van bedrijven bevorderen. Er worden bijvoorbeeld apps ontwikkeld die synergie tussen sales- en services-afdelingen creëren en langs die 'technische' weg de onderlinge samenwerking verbeteren. Dergelijke systemen maken organisaties niet alleen commercieel sterker, maar zijn ook van grote betekenis voor de internal brandingstrategie.

IDvision is met de overgang naar Total Identity Groep ingetrokken bij de Haagse locatie op de Mauritskade. 

Total Identity Groep

De Total Identity Groep levert integrale dienstverlening op het gebied van identiteit, branding en marketing. Hierbij koppelen we strategisch advies aan creatieve ontwikkeling. We benaderen positionering en strategische marketing vanuit de marktkennis, de dienstverlening en de conceptuele benadering die sinds 1963 typerend is voor onze groep. Total Identity bedient organisaties die marktdynamiek als essentieel ervaren voor hun eigen succes.

De Total Identity Groep heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Antwerpen. Verder vallen de labels Total Active Media, KoeweidenPostma en IDvision onder de groep.

Total Identity Groep werkt samen met een Europees partnernetwerk van onafhankelijke bureaus.

IDVision

Contact: 
Wilt u meer weten over onze activiteiten, neem dan contact met ons op: 

Hans P Brandt

Marketing strategist
+31 653 197 827