Strategische samenwerking met Brandson Media Group

Strategische samenwerking met Brandson Media Group

14 April in Moscow ondertekend

Start nieuwe strategische samenwerking Brandson Media Group & Total Identity

Total Identity Groep breidt uit naar het oosten met een nieuwe partner: Brandson Media Group sluit zich aan bij het internationale netwerk van het creatief adviesbureau uit Amsterdam. De overeenkomst omvat een strategische samenwerking op kennis- en klantniveau en een uitwisselingsprogramma tussen medewerkers.

Brandson Media Group

Brandson Media Group_01

De Brandson Media Group is een full service branding agency met vestigingen in Moskou en Sint Petersburg. De onderneming is al 13 jaar actief en behoort tot de top 5 van Rusland. Zij richt zich op verschillende sectoren als vastgoed, retail, FMCG en finance.
Total Identity is al sinds 1963 actief als creatief adviesbureau, dat strategisch advies koppelt aan creatieve ontwikkeling. De Total Identity Groep heeft vestigingen en partners in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Antwerpen, Bremen, Berlijn en Seoul.

Bob van der Lee, Managing director van Total Identity, is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Total Identity heeft al enkele malen belangrijke projecten in de Russische markt neergezet, maar er was geen structurele invulling. Het is onze ervaring dat lokale bureaus het beste aansluiten op de cultuur ter plaatse. De samenwerking met Brandson vormt voor ons letterlijk en figuurlijk een brug om kennis, cultuur en creativiteit te verbinden. Wij willen hiermee de internationale reikwijdte voor ons en onze klanten verder vergroten.”

Brandson zocht op haar beurt naar een partner met een bekend internationaal Europees profiel. Volgens CEO Elena Yufereva biedt dat namelijk veel voordelen: “Onze opdrachtgevers hebben in toenemende mate behoefte aan een vernieuwende aanpak in branding en marketing communicatie. De samenwerking met een Westers bureau biedt zowel een interessant internationaal als integraal perspectief. Daarbij speelt ook de kracht van Dutch Design een belangrijke rol bij de keuze voor Total Identity - wij bieden onze klanten daarmee veel toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen.”

Op het jaarlijkse Branding & Design seminar in Moskou hebben beide partijen een gezamenlijke dag-invulling en lezing verzorgd.

Contact: 
Wilt u meer weten over onze samenwerking met de Brandson Media Groep, neem dan contact met ons op: 

Bob van der Lee

Group CEO, Brand builder
+31 20 750 95 58