Provada 2015

Provada 2015

Total Identity standhouder op vastgoedbeurs

Begin juni 2015 vond de jaarlijkse vastgoedbeurs PROVADA plaats. Tijdens dit driedaagse evenement in de Amsterdam RAI treffen ontwikkelaars, financiers, beleggers, consultants, corporaties, gemeenten en retailers elkaar om contact te leggen en kennis en ervaringen te delen. Dit jaar bezochten de consultants van Total Identity niet alleen de beurs, maar waren we bovendien aanwezig met een eigen stand.

Ontwikkelingen in de vastgoedsector

Met ruim 22.000 bezoekers is deze elfde editie van de PROVADA de best bezochte beurs ooit. Dat was ook te merken aan de uitstekende sfeer op de beursvloer: de stemming onder standhouders en publiek was uitgesproken positief en het thema (RE)Building the business was duidelijk voelbaar.

Soms zoemde het zelfs op de beurs van al het geroezemoes. Dat kwam vooral door het uitgebreide inhoudelijke programma, dat de aanleiding vormde voor een interessante dialoog die men overal voerde. Dat ging onder meer over verduurzaming, over herbestemming, over transformatie en over innovatie. Zo bezien geeft de beurs een enorme boost aan de ontwikkelingen in de sector.

Voor de eerste keer had de beurs een internationaal karakter. De vastgoedbranche heeft internationale aspiraties en wil ook buiten Nederland een vooraanstaande positie verwerven. De toepassing van circulair denken en handelen in gebouwen is één van de invalshoeken die daar een flinke impuls aan geeft. De deelname van een aantal buitenlandse partijen bevestigt die visie op de toekomst van de bebouwde omgeving.

“De vastgoedbranche staat voor een aantal fundamentele vragen en veel organisaties
stellen zich nieuwe ambities.
Wij maken dat concreet volgens de lijn visie, proces en visualisatie.”

Sieds de Boer, adviseur Total Identity 

Focus op vastgoed: Total Identity & What!

Total Identity stond dit jaar voor het eerst zelf met een stand op de beurs. Al sinds jaar en dag hebben we een groot aantal klanten in de vastgoedbranche: denk aan het Rijksvastgoedbedrijf, diverse provincies, regio’s en gemeenten, woningcorporaties, architecten, aannemers en ontwikkelaars. Deze organisaties en bedrijven ondersteunen wij bij strategie, identiteit en branding, en de beurs biedt een goede gelegenheid om dat te profileren.

Een hoop bestaande en potentiële klanten vond de weg naar onze stand. Veel mensen vroegen naar onze werkwijze, kennis, ervaring en referenties: er is duidelijk behoefte aan een inspirerende sparringpartner met gedegen kennis van transformatie en innovatie in de sector. De gesprekken werden vooral gebruikt om inzichten te delen en kennis te vergaren. Een aantal ervan gaf zelfs al direct aanleiding voor een vervolgafspraak.

We deelden onze stand met WHAT! The Real Estate Community. Dit is een initiatief van Hasse Dekker, dat proactief inspeelt op de veranderingen binnen de vastgoedbranche en de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Door het bijeen brengen van ZZP’ers in een netwerkorganisatie staat men sterker in de markt van vraag en aanbod. Kortom, het vangt een aantal negatieve gevolgen van de economische crisis op en biedt tegelijk een nieuw perspectief voor de toekomst. En dat is ook waar Total Identity voor staat!

WHAT! staat voor Working Hard Apart Together.
Met ons community platform ontwikkelen wij een integrale oplossing waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten.”

Contact: 
Wilt u meer weten over onze projecten in de vastgoedbranche, neem dan contact met ons op: 

Sieds de Boer

Content strategist
+31 20 750 95 76

Stijn van Diemen

Creative strategist
+31 (0)6 420 88 782