Ontwikkel de identiteit van uw regio

Ontwikkel de identiteit van uw regio

Regio Interventie Game: proces-simulatie ontwikkeling

Bent u op zoek naar nieuwe werkwijzen om met uw belangrijkste stakeholders actief in gesprek te gaan over de regio. Bent u benieuwd in welke delen van de regio zij willen investeren en welke niet; waaruit die investeringen bestaan; en wat de invloed van de keuzes zijn op de andere stakeholders. Kortom, speelt de identiteit van uw regio een belangrijk rol? Speel dan de door Total Identity ontwikkelde Regio Interventie Game.

Donderdag 16 oktober sprak Hans P Brandt tijdens een bijeenkomst van NAVS over de identiteit van de regio Amersfoort. In zijn verhaal vertelde hij waarom Amersfoort Amersfoort is. Deze thema-bijeenkomst had als onderwerp PLACE MAKING, de Regio Centraal. “Op zoek naar de identiteit van de Regio Amersfoort!”, zie de presentatie.

Regio Interventie Games

Regio Interventie Games

Tijdens deze bijeenkomst namen alle aanwezigen deel aan de Game. Daarbij kregen alle deelnemers de mogelijkheid om te investeren in
1)  economisch klimaat,
2)  rust en ruimte,
3)  sociale energie en dynamiek, en
4)  innovatief vermogen.

Er ontstond direct een mooie dynamiek van deelnemers die investeerden en deelnemers die afwachtten; van oude stadskernen waar de eerste investeringen gedaan werden en van gesprekken waarom de keuzes gemaakt werden. 

Bent u ook op zoek naar ondersteuning bij het ontwikkelen van uw regio en de identiteit van uw regio, neem dan contact met ons. De Regio Interventie Game is een van de mogelijkheden waarmee u kunnen ondersteunen in het realiseren van uw regio ambities.

Regio Interventie Game

Contact: 
Wilt u meer weten over het Regio Interventie Games en/of de bijeenkomst bij de NAVS, neem dan contact met ons op: 

Hans P Brandt

Marketing strategist
+31 653 197 827