Make way for the Digital Transformation Manager

Make way for the Digital Transformation Manager

Leergang aan het Forward Marketing Institute

Digitale transformatie

Martijn Arts van Total Active Media is één van de experts die een workshop voor zijn rekening neemt tijdens de Leergang Digital Transformation Manager, die het Forward Marketing Institute dit najaar start.  De Leergang is bedoeld voor senior marketeers en cmo's die op ondernemende wijze leiding willen geven aan een digitale transitie in hun organisatie.

'Digitaal' zorgt voor een nieuwe economische werkelijkheid. Het gaat veel verder dan een enkele website, app of blogpost. Sander van der Blonk van Forward Marketing Institute: "Nog even en we bedenken loyalty programma's voor een digitale thermostaat."

Martijn Arts stelt dat de Leergang op het juiste moment komt. "Ik ben dagelijks aan het innoveren met bedrijven,  vanuit een integraal perspectief op marketing.

Technologie speelt een steeds belang- rijkere rol in dit soort vernieuwings- processen. Disruptie is bij wijze van spreken het nieuwe normaal, en de economie die ik zie ontstaan, is een semantische economie. Dat betekent dat je in staat moet zijn om marketing te bedrijven in een digitaal, genetwerkt speelveld. Digital Transformation Manager dekt wat dat betreft prima de lading."

Kernonderdelen van de Leergang zijn onder meer Customer Centricity (hoe kijken en kopen mensen, markttypologieën), Customer engagement, Data Science & Decisioning (van Customer data frameworks tot privacy), Marketing Technology en Leiderschap en impact (waterval of lean startup?).

Van der Blonk wil het exclusief houden: "We laten maximaal tien mensen toe, die 

idealiter uit het juiste hout zijn gesneden. Het is namelijk een honderd procent 'doe' leergang, waarbij je actief blogs schrijft, op werkbezoek gaat langs innovators als IBM en vormgeeft aan next practice businessmodellen. En niet in de laatste plaats: je moet niet bang zijn voor technologie, want die vormt de rode draad van het curriculum."

Arts ziet uit naar zijn bijdrage aan de leergang. "Het Forward Learning-principe spreekt me zeer aan, dat is ook zoals we bij Total Active Media vaak innovatietrajecten met opdrachtgevers aanvliegen. Het begint bij de wil om over de grenzen van je vak en je markt te kijken. Als je die drive hebt, dan is deze leergang de best denkbare aanjager voor je carrière."

Contact: 
Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op: 

Martijn Arts

Service designer
+31 20 750 94 25