High Five

High Five

Total Identity bureau voor vijf grote gemeenten

Met het op 16 mei 2017 getekende mantelcontract met Rotterdam kan Total Identity vijf van de grootste gemeenten van Nederland tot zijn opdrachtgevers rekenen. 

Terug naar de gemeentensite

Rotterdam
Voor de gemeente Rotterdam is Total Identity een van de negen geselecteerde bureaus voor de ondersteuning bij communicatieprojecten. De taken lopen uiteen van strategisch advies, conceptontwikkeling, art direction en vormgeving tot realisatie.

Den Haag
Met de gemeente Den Haag bestaat een langlopende relatie met uiteenlopende vormgevingsopdrachten. Een bijzonder project is de ontwikkeling van het merk en de visuele identiteit van de Sportcampus Zuiderpark, een nieuw sportcomplex op de plek van het oude ADO-stadion in het Zuiderpark. Het initiatief is een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan.

Utrecht
Voor de gemeente Utrecht werkt Total Identity Groep al langere tijd. Zo heeft Total Identity de visuele identiteit voor de Grand Départ ontwikkeld en ontwierp KoeweidenPostma de communicatiestijl voor de gemeente. Dit voorjaar kreeg de samenwerking een vervolg met een nieuw mantelcontract.

Eindhoven
Met Eindhoven en omliggende gemeenten wordt met strategisch advies samengewerkt bij het positioneren van deze economisch belangrijke regio. Een van de resultaten is een position paper waarin feiten, cijfers en doelstellingen van Stedelijk Gebied Eindhoven zijn verwoord en gevisualiseerd.

Den Bosch
Ook de gemeente Den Bosch is dit voorjaar opdrachtgever geworden. Total Identity is een van de zes bureaus die de communicatieafdelingen ondersteunen op het gebied van grafisch ontwerp. Den Bosch onderscheidt daarbij het conform de huisstijl ontwerpen van communicatiemiddelen, en innovatief en strategisch design. Bij dit laatste speelt de vormgeving een belangrijke rol bij de gewenste beïnvloeding op kennis-, houding- en gedragsniveau. De te ontwikkelen middelen bestrijken het hele spectrum, van print tot digitaal, video, animatie en multimedia.