Het Nieuwe Ontwerp Landschap

27-02-2015, 19.30 
Pakhuis de Zwijger
Amsterdam

Graag maken wij u attend op dit event.
Erwin Slegers nodigt u uit aanwezig te zijn bij de première van de documentaire ‘Het Nieuwe Ontwerp Landschap’. Het resultaat van zijn onderzoek voor de master Editorial Design aan de MaHKU.

Ontwerpers kunnen een steeds grotere rol van betekenis spelen in de maatschappelijke ontwikkelingen. Met de vernieuwende en ontregelende kracht van creatie in het algemeen, en de mogelijkheid van ontwerpers om bestaande processen te ontleden en inhoud opnieuw vorm te geven, zijn ontwerpers de aangewezen personen om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Aan de vooravond van radicale, maatschappelijke veranderingen wil ik graag, aansluitend aan de documentaire, met u in debat.

Het debat zal geleidt worden door Bob Witman en Nikki Brörmann. De gastsprekers zijn onder andere Felix Janssen (creatief directeur Total Identity) en Dimitri Nieuwenhuizen (directeur LUST/LUSTLAB). Het debat zal in het teken staan van de ontwikkelingen binnen het ontwerpvak en de aansluiting naar het kunstonderwijs.

Documentaire ‘Het Nieuwe Ontwerp Landschap’
Première vrijdag 27 februari 2015 
Zaal open: 19.30 
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Moderator: Bob Witman (o.a. WDCD, de Volkskrant) & Nikki Brörmann (o.a. toegepast ethicus, research docent HKU en Sandberg Instituut)

Erwin Slegers
Hoofd Grafisch Ontwerpen 
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
06 51012737

De avond is georganiseerd in samenwerking met MaHKU en BNO.