Hack the brain

Hack the brain

Marathon-event op 5, 6 en 7 juni in De Waag, Amsterdam

Na een groot succes in 2014, slaan Waag Society en Total Active Media opnieuw de handen in een om een nieuwe editie van ‘Hack The Brain’ te organiseren. Het event vindt inmiddels niet alleen plaats in Amsterdam maar ook in Londen en Montreal.

Marathon-event
5, 6 en 7 juni
De Waag
Amsterdam

Hoe ver kunnen we in de toekomst gaan door onze hersenen te ontdekken, programmeren en te hacken? Hack the brain geeft onderzoekers, onderwijs-experts en techneuten de kans om op geheel eigen DIY-wijze hersenen te hacken. Het marathon-event vindt plaats op 5, 6 en 7 juni in De Waag, Amsterdam.

Tijdens dit event komen experts samen om te experimenteren met de technologie van het hacken. De marathon, georganiseerd door Waag Society en Total Active Media erkent hiermee de behoefte om breinen te koppelen aan technologie. Dankzij nieuwe technologie en gemakkelijk te verkrijgen soft- en hardware wordt neurowetenschap – en onze kennis over het brein – steeds toegankelijker. Hack the brain is een jaarlijks terugkerend evenement.

Founding partners zijn:

Hack the Brain 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Universiteit Twente,
  • Creative Industries Fund en
  • Gemeente Amsterdam.

Er is plaats voor veertig getalenteerde deelnemers bij de Hackaton. Dit voor developers, wetenschappers, kunstenaars en andere enthousiastelingen.


Je kunt je hier opgeven. 

Total Activity Media gelooft sterk in de kracht van dit multidisciplinaire event en vindt dat het de toon zet voor de toekomst. Wilt u deelnemen of uw naam verbinden aan dit baanbrekende event? Neem contact met Martijn Arts op, er zijn talloze mogelijkheden voor sponsering mogelijk.

Verslag van
Hack the brain 2014

Contact: 
Wilt u meer weten over dit project, neem dan contact met ons op 

Martijn Arts

Service designer
+31 20 750 94 25