Fred Doeleman

Fred Doeleman

Verbinder tussen belangen van mens en organisatie

Sinds 23 februari j.l. maakt Fred Doeleman met zijn adviesbureau voor search & interim professionals 'MetFred' deel uit van de Total Identity Group.

Fred ziet zichzelf als verbinder tussen de belangen van mens en organisaties. Opgegroeid in een middelgroot gezin was hij altijd omringd door mensen. Mensen die er voor elkaar waren en voor elkaar zorgden. Dat heeft hem tot een mensen-mens gemaakt. Mensen en relaties zijn voor hem van persoonlijke en blijvende betekenis. Fred is oprecht geïnteresseerd in mensen. Niet alleen in wat ze doen, maar vooral waardoor ze gedreven worden. Waar ze vandaan komen en waar ze naar toe op weg zijn.

Hij brengt mensen hierover op een pakkende manier met zichzelf in gesprek. Is je reisdoel nog altijd duidelijk. Geniet je onderweg wel van het uitzicht. Sta je stil bij je succes en de mensen die er toe doen. Niet te moeilijk, lach iedere dag en ook om jezelf. Fred studeerde maatschappelijke en dienstverlening aan de hogeschool Rotterdam en heeft daarnaast diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van hoger management, coaching en advisering. Hij beschikt over uitgebreide managementervaring op zowel het publieke als private domein. Daarnaast heeft hij ondernemerservaring met het opstarten, positioneren van diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Interimmanagement en werving en selectie. Zo was hij directeur-mede-aandeelhouder van K+V, een op dat domein gerenommeerd bureau.

Total Identity en Fred werken al vele jaren nauw samen. Hun inzet daarbij is gericht op de vernieuwing van het publieke bestel, gemeenten en provincies. Pubieke én private organisaties komen verder als ze zich richten op de kern van hun bestaan.

 

Specialismen/expertise

HRM-advies

Doelen en ambities, begrijpen wat er voor nodig is en mensen die het realiseren. Fred brengt samen met u een logische samenhang aan en faciliteert op die manier uw organisatie de volgende stap te maken.

Werving- en selectiepraktijk 

Fred is van mening dat een vacature in de top van uw organisatie geen formatievraagstuk is. Hij ziet het als een kans om de ambities en doelstellingen van uw bedrijf te realiseren en waar nodig te herijken. Wat wilt u nu met de inzet van uw nieuwe collega bereiken. Wat wilt u dat hij of zij tot stand brengt. Fred vindt zoekt en vindt uw nieuwe collega’s, of liever gezegd medespelers.

Intervisie-trajecten

In zijn coachingsgesprekken richt Fred zich op het ontwikkelen van uw competenties en vaardigheden en geeft daarmee een boost aan aan uw effectiviteit. Coaching laat u ook op een andere manier naar vraagstukken kijken en zorgt ervoor dat ze niet tot problemen worden. Primair vindt u met de inzet van coaching zelf de antwoorden op uw vragen en komt u tot uw eigen oplossingen.

Contact: 
Wilt u in gesprek komen met Fred, neem dan direct contact op: 

Hans P Brandt

Marketing strategist
+31 653 197 827