Digital Asset Management

.

Het beheren van een huisstijl en die correct toepassen op alle huisstijldragers en communicatiemiddelen kost vaak enorm veel tijd. Daar komt bij dat een huisstijl tegenwoordig zeer dynamisch is. Bijvoorbeeld door de snelle ontwikkeling van sociale media en het binnen de marketingcommunicatie snel kunnen inspelen op trends is er steeds meer behoefte aan een ‘levende identiteit’.

i-Base wordt centraal gevoed met updates waardoor iedere gebruiker automatisch in de juiste huisstijl communiceert. Dit waarborgt de eenduidigheid en daarmee de kracht en de kwaliteit van de communicatie. i-Base zorgt dan ook voor kostenbeheersing en vaak zelfs voor een sterke reductie van de totale huisstijlkosten.

i-Base stuurt de communicatie binnen de  organisatie aan en versterkt tegelijkertijd de identiteit. Het platform faciliteert én inspireert en leidt tot efficiëntie met een maximaal communicatieresultaat. i-Base 5.0 is de standaard als het gaat om online huisstijlmanagement. Inmiddels meer dan honderd organisaties (overheid en bedrijfsleven) vertrouwen dagelijks op hun i-Base.

i-base

‘The most
user-friendly 
Brand Portal.’

Ted Schappert, Nationale-Nederlanden

De vier componenten van i-Base

i-Base kent vier componenten die met elkaar interacteren:

  • i-Inspire voorziet in richtlijnen voor de visuele identiteit en communicatie.

  • i-Create helpt om communicatiemiddelen en andere huisstijldragers te creëren.

  • i-Manage functioneert als het gemeenschappelijke startpunt voor de organisatie en de gebruikers.

  • i-Connect completeert de i-Base als platform voor dagelijks gebruik.

De modulaire opbouw

i-Base is modulair op te bouwen naar de behoefte van de klant. De gerichte inzet van slimme modules maken van i-Base de bruisende  communicatiewerkplaats van een organisatie.

Gebruikers

Met i-Base beschikken gebruikers binnen en buiten de organisatie, op elk tijdstip en op iedere plek, over de complete en meest actuele richtlijnen, basisbestanden en tools.

i-Base

Contact: 
Wilt u meer weten over i-Base, neem dan contact met ons op: 

Jan Kranendonk

Chief Intelligence
T +31 20 750 95 95

Renaat van Cauwenberge

Brand builder, Gramma, Antwerpen
M +32 476 840 517