Creatieve versterking bij Total Identity Eindhoven

Creatieve versterking bij Total Identity Eindhoven

Persbericht, 29-01-2016

Amsterdam / Eindhoven
29 januari 2016

Total Identity Groep maakt enkele wijzigingen bekend bij haar vestiging Peijl & Boogh in de regio Eindhoven. Jurgen Peeters is Tjark Bos opgevolgd als directeur en vestigingsmanager, en Eric van den Wildenberg is per 1 februari a.s. aangetrokken als creatief strateeg. 'Een uitstekende impuls voor het met een bredere propositie introduceren van Total Identity in Eindhoven', aldus Groep-CEO Hans P Brandt.

Jurgen Peeters
Jurgen Peeters
client director & vestigingsmanager
jpeeters@totalidentity.nl


Eric van den Wildenberg

creatief strateeg
evdwildenberg@totalidentity.nl

Tjark Bos was vanaf 2006 directeur van Peijl & Boogh en haar voorganger DI&P Communication Company. In januari 2015 werd Peijl & Boogh overgenomen door Total Identity Groep. 'Afgelopen jaar heeft Tjark 'Eindhoven' goed bij de Groep ondergebracht', stelt Brandt. 'Nu is het een logisch moment om de volgende stap te zetten, naar een bredere propositie van het bureau.' Bos zet zijn carrière voort als directeur bij verfspecialist DPG en blijft als partner aan het bureau verbonden.

Zijn opvolger Jurgen Peeters is sinds 2004 account director bij Peijl & Boogh en haar voorganger DI&P. Sinds 2006 functioneerde Peeters als rechterhand van Bos; hij heeft nu de leiding als directeur van hem overgenomen om de vestiging door te ontwikkelen naar een bredere propositie. 'We zien twee bewegingen waar we op koersen', licht Brandt toe. 'Ten eerste groeit in de hightech-sectoren door de aantrekkende economie de behoefte aan strategische b-to-b marketing, een terrein waarop we veel opdrachtgevers bedienen. Ten tweede verbinden lokale overheden zich steeds meer met hun lokale economie. Zij bedienen de markt met kennis en faciliteiten waarmee ze het bedrijfsleven versterken. Ook op dat terrein hebben wij veel expertise. De Eindhovense vestiging is door Jurgen al sterk geworteld in de regionale markt, nu is het moment om ons ook meer als strategische adviespartij in de Eindhovense regio te positioneren.'

De Eindhovense vestiging krijgt per 1 februari ook inhoudelijke versterking met Eric van den Wildenberg als nieuwe creatief strateeg. Van den Wildenberg is cum laude afgestudeerd in vormgeving en communicatie en heeft zich met 25 jaar bureau-ervaring ontwikkeld tot een breed georiënteerde branding-, marketing- en communicatiestrateeg. 'Eric weet altijd een brug te slaan tussen advies en creatie', aldus Peeters. 'Dat past perfect bij onze koers naar een propositie waarin we slimme marketing combineren met krachtige creatieve concepten.'

Total Identity Groep

De Total Identity Groep levert integrale dienstverlening, waarbij we strategisch advies koppelen aan creatieve ontwikkeling. We benaderen positionering en strategische marketing vanuit de marktkennis, de dienstverlening en de conceptuele benadering die sinds 1963 typerend is voor onze groep. Daarnaast investeren we in kennis en innovatie voor ontwerp, communicatie, issue-management, multichannel publishing en identity management. Total Identity bedient organisaties die marktdynamiek als essentieel ervaren voor hun eigen succes.

De Total Identity Groep heeft vestigingen in Amsterdam (Total IdentityTotal Active MediaC&F Report en KoeweidenPostma), Den Haag (Total Identity), Eindhoven (Total Identity) en Antwerpen (Total Identity), en partners in Berlijn en Braunschweig (wirDesign) en Bremen (Sommer).


Noot aan de redactie

Voor meer informatie en interviews kunt u contact opnemen met de vestigingsmanager:
Jurgen Peeters, T 06 51 91 58 17, jpeeters@totalidentity.nl.

Total Identity Eindhoven
Provincialeweg 144
5503 HK Veldhoven
T +31 40 239 55 55
www.totalidentity.nl

Of de CEO van de Total Identity Group benaderen:
Hans P Brandt, T 0653 197 827, hpbrandt@totalidentity.nl

Total Identity Groep
Pedro de Medinalaan 9
1086 XK Amsterdam
T +31 20 750 95 00
www.totalidentity.nl

Contact: 
Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen, neem dan contact met ons op  

Hans P Brandt

Marketing strategist
+31 653 197 827

Eric van den Wildenberg

Creative strategist
T +31 40 820 02 09