Arts in jury voor Dutch Marketing Awards 2015

Arts in jury voor Dutch Marketing Awards 2015

19-03-2015 worden de prijzen uitgereikt.

Op 19 maart reiken we de Dutch Marketing Awards uit. Onder leiding van juryvoorzitter Rupert Parker Brady heeft de jury de finalisten gekozen in de categorieën Dutch Marketing Launch, Dutch Marketing Next en Dutch Marketing Company. 

Op 19 maart worden de Dutch Marketing Awards uitgereikt. Onder leiding van juryvoorzitter Rupert Parker Brady heeft de jury de finalisten gekozen in de categorieën Dutch Marketing Launch, Dutch Marketing Next en Dutch Marketing Company. 

Martijn Arts, managing director van Total Active Media, is jurylid voor de categorie: Dutch Marketing Next. Ayden, DyeCoo en SnappCar gaan in deze categorie de strijd met elkaar aan. Zij hebben de afgelopen jaren laten zien succes te kunnen kapitaliseren. Deze organisaties roepen met hun aanpak vertrouwen op vanwege kanaalkeuze, doelgerichtheid, waardepropositie en aantoonbare performance. Merkbeleving wordt een koopmotief.

Martijn Arts zegt hierover op de website van Nima: 'Gelukkig is Nederland niet alleen rijk aan goede marketing companies en steeds beter op het vlak van startups. Ook in de Next fase, de groei van startup tot grownup, is veel ontwikkeling. Getuige de mooie cases die de jury heeft mogen beoordelen. In de Next categorie is, naast de beroemde ingrediënten van marketing (P’s en C’s), ondernemerschap en groei erg belangrijk.

Klik hier om direct naar de website van de Dutch Marketing Awards 2015 te gaan.

http://www.dutchmarketingawards.nl

Contact: 
Wilt u meer weten over dit event, neem dan contact met ons op: 

Martijn Arts

Service designer
+31 20 750 94 25